Tzolkin (Maya kalender)

Op  

Workshop: “Wat is mijn Thema en Doel in het leven”

Tzolkin (Maya kalender)

Wij leven in een tijd waarin de Aquariusenergie zich volledig op aarde gaat settelen. Verschillende mensen merken nu al dat we steeds meer in deze andere energietrilling komen. Deze energietrilling is nodig om het leefklimaat op onze aarde dusdanig te veranderen dat we op een andere, liefdevollere manier met elkaar kunnen omgaan. Maar om op een andere manier met elkaar om te gaan, zullen we eerst onszelf veel beter moeten leren kennen.

Wij bewegen in de huidige maatschappij hoofdzakelijk op automatische piloot waardoor wij niet eens in de gaten hebben dat wij voorwaarts gaan.
Laat staan welke richting wij opgaan. Hier ligt nu juist onze grootste uitdaging.

Ieder mens heeft zijn eigen manier van leven. Maar hoe, en waar naartoe. Dat is voor ieder mens verschillend. Je kunt dat vergelijken met een vingerafdruk, die is van geen enkel mens hetzelfde. Dus jouw leven is uniek en de invulling daarvan natuurlijk ook.

Jouw Thema en Doel zorgen ervoor wat jij bereikt in het leven qua werk en (liefdes)relaties, maar ook welk beroep meer bij jou past dan een ander beroep.

Wat heb jij te ontwikkelen met bepaalde mensen in jouw omgeving of het team waar jij in werkt. Wat is jouw rol binnen een gezin, team, groep vrienden enz.?

Als jij duidelijkheid krijgt in jouw Thema en Doel, dan kan jij veel gerichter vanuit eigen potentieel jouw unieke pad bewandelen.

Doordat jij weet dat iedereen een eigen pad loopt, leer jij beter te begrijpen en te accepteren dat wij allemaal verschillend zijn.
In deze workshop gebruik ik de Tzolkin als hulpmiddel. De Tzolkin is een kalender die ontwikkelt is door de Maya’s.

 

Datum  :
Van 10.30 uur – 16.30 uur
Locatie: Centrum Nieuwste Tijd, Nieuwstraat 17-19 te Purmerend.
workshopleider: Rudy Nobel
Kosten € 125,= inclusief koffie en thee en een persoonlijk Tzolkin profiel.

U kunt zich voor deze workshop opgeven via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.