Wie ben ik?

In de Mindfulness van het Zelf, is het heerlijk om alleen te Zijn

Mijn naam is Rudy Nobel.

Vanaf 1993 heeft mijn leven in het teken gestaan van bewustzijn ontwikkeling. Nadat ik erachter kwam dat ik niet verder kon met hoe ik toen was en gedroeg ben ik het pad van de spiritualiteit op gegaan. Vanaf dag 1 heb ik weer plezier gekregen in mijzelf. Ik begon een groot potentieel bij mijzelf te ontdekken en daar ben ik nu nog mee bezig en het wordt steeds leuker.

13418842_1120068244701113_1188397442564739904_n

Vanaf 1993 heeft mijn leven in het teken gestaan van bewustzijn ontwikkeling. Nadat ik erachter kwam dat ik niet verder kon met hoe ik toen was en gedroeg ben ik het pad van de spiritualiteit op gegaan. Vanaf dag 1 heb ik weer plezier gekregen in mijzelf. Ik begon een groot potentieel bij mijzelf te ontdekken en daar ben ik nu nog mee bezig en het wordt steeds leuker.

Via intuïtieve ontwikkeling, Chakra therapie en de opleiding tot paragnost heb ik de eerste grote stappen gezet in het werken in mijn eigen praktijk. Na een aantal jaren kwam ik erachter dat ik uitbreiding van mijn kennis nodig had om mijn cliënten het juiste te kunnen bieden.

Ik heb de opleidingen Coaching en Counseling, Handlijnkunde en Rouw en verlies begeleiding gevolgd om mijn cliënten nog meer te kunnen bijstaan in hun persoonlijke processen.

Wat voor mij de essentie is als ik met mensen werk is dat zij zelf de antwoorden vinden op hun eigen vraagstukken. Samen op verkenningstocht. Ieder mens heeft de mogelijkheid om de oplossingen in zichzelf te vinden. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is aandacht geven aan je Hart. Ik begrijp ook dat dit makkelijker gezegd is als gedaan.
Samen met mijn cliënten ga ik op ontdekkingstocht, naar al het mooie wat in de mens zelf ligt opgeslagen.

In Lak’esh Ala K’in (ik ben een andere jij, en jij bent een andere ik).

Rudy.

 

Meer informatie? Bel 06-22729259 of email info@rudynobel.nl.

Facebooktwitterpinterestlinkedininstagrammail