Coaching & counseling

Wij komen allemaal momenten in ons leven tegen dat wij even niet meer weten hoe wij verder moeten/kunnen. Het leven stelt veel eisen en bijna elke dag staan wij voor keuzes die als zeer lastig ervaren kunnen worden. Ook de buitenwereld heeft geregeld een bepaalde verwachting waar u eigenlijk niet aan kunt voldoen. Om op deze momenten duidelijk uw grenzen kenbaar te maken wordt als lastig ervaren. Wat zal die ander wel niet van mij vinden.

In mijn praktijk als Coach / Counselor kom ik mensen tegen met uiteen lopende vragen over werk; relatie; gezondheid; rouw; levensvragen in het algemeen, etc.

Ik ga samen met u verkennen tegen welk probleem u aanloopt en waar de oorzaak vandaan komt. U gaat zelf aan het werk om de oorzaken van uw situatie te onderzoeken en ik zal u hierbij helpen. De balans tussen lichaam en geest is tijdelijk verstoort. Door het aanleren van nieuwe vaardigheden kunt u zich verder ontwikkelen en ontstaat er ruimte.
Het is wel belangrijk dat u een actieve houding aanneemt in- en tussen de gesprekken. Het leren gaat verder ná het gesprek en vóór het volgende gesprek. U zal het geleerde in de praktijk moeten brengen om uw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Contact formulier

Meer informatie? Bel 06-22729259 of email info@rudynobel.nl.

Facebooktwitterpinterestlinkedininstagrammail