Coaching & counseling

Wij komen allemaal momenten in ons leven tegen dat wij even niet meer weten hoe wij verder moeten/kunnen. Het leven stelt veel eisen en bijna elke dag staan wij voor keuzes die als zeer lastig ervaren kunnen worden. Ook de buitenwereld heeft geregeld een bepaalde verwachting waar u eigenlijk niet aan kunt of wilt voldoen. Om op deze momenten duidelijk uw grenzen kenbaar te maken wordt als lastig ervaren. Wat zal die ander wel niet van mij vinden. Ik kan u helpen met coaching & Counseling zodat u weer zicht en grip krijgt over uw eigen leven.

De praktijk
Rudy in de praktijk
Rudy in de praktijk

In mijn praktijk als Coach / Counselor kom ik mensen tegen met uiteen lopende vragen over werk; relatie; gezondheid; rouw; levensvragen in het algemeen, etc.

Het is wel belangrijk dat u een actieve houding aanneemt in- en tussen de gesprekken door. Het leren gaat verder ná het gesprek en vóór het volgende gesprek. U zal het geleerde in de praktijk moeten brengen om uw vaardigheden verder te ontwikkelen.

Als wij Coaching & Counseling verder uit elkaar gaan halen komen wij twee worden tegen: toekomst en verleden.

Coaching helpt u om met de problematiek van nu verder te kunnen en maakt het draaglijk vanuit een ander perspectief.

Counseling is leren omgaan met de problematiek door te kijken waar bepaald gedrag vandaan komt. Het is soms noodzakelijk om eerst terug te kijken om daarna weer vooruit te kijken. Door het verleden te leren begrijpen en te integreren in onszelf schept dit mogelijkheden om te ontwikkelen naar een nieuwe toekomst.

Contact opnemen met Rudy.