Blogs

Verhoogt bewustzijn op 13 niveaus

Iedereen die spiritueel georiënteerd is heeft het de afgelopen decennia al gemerkt. De frequentie rond onze mooi Aarde is behoorlijk verhoogt. Deze frequentie verhoging zorgt ook voor een verhoging in bewustzijn. De een pakt het op en de ander voelt het wel maar vind het oké zoals het is. Ik wil in deze Blog aan jullie uitleggen wat deze verhoging inhoudt en wat de consequenties zijn voor ons Chakra systeem. Wij praten dan van een verhoogt bewustzijn op 13 niveaus.

Ons ‘nieuwe’ Chakra systeem

Eind jaren ’80 van de vorige eeuw zijn wij langzaam het Aquariustijdperk in gegaan. Volgens de oude Veda’s hebben wij 6 slapende Chakra’s. Deze slapende Chakra’s zijn na 2000 steeds actiever geworden. Wij hebben dus nu een 13 Chakra’s systeem in plaats van een 7 chakra’s systeem. Wij hebben dus een verhoogt bewustzijn op 13 niveaus.

Waarom 13 niveaus? Als frequentie hoger wordt dan wordt de trilling ook veel fijner. Ons lichaam heeft zich daar op geanticipeerd en heeft ook een hogere frequentie gekregen. Dat betekent een verfijning van ons Chakra’s systeem met nieuwe bewustzijnsniveaus.

De nieuwe chakra’s zijn:

Heiligbeenchakra’s (dit zijn er twee. Een Yin en een Yang)

Miltchakra (deze bestond al en heeft er een functie bijgekregen)

Thymuschakra (staat voor loslaten)

Kosmischdoorstromingschakra (gaat over hoe wij ons spiritueel ontwikkelen en wordt ook wel het dromenchakra genoemd))

Epyfysechakra (Ook wel ons meditatiechakra genoemd)

Transformatiechakra

Transmutatiechakra.

Elk chakra heeft zijn eigen psychologische betekenis en werkt direct in op de Ziel. Daarom worden dit de hoofdchakra’s genoemd. De afbeelding laat zien hoe de Chakra’s zijn geplaatst van basischakra (rood) tot Transmutatiechakra (twee driehoeken in het wit).

In ons Chakrasysteem kennen wij ook nog de volgende nevenchakra’s:

Kniechakra’s (kan je zien als 4 trompetjes die alle windrichtingen aanwijzen)

De elleboogchakra’s (zorgen voor energie in onze romp)

Schouderbladchakra (goud van kleur en wordt gebruikt voor het helen van Chakra’s)

Al deze Chakra’s bij elkaar zorgen voor een geniaal energetisch systeem waar een Chakra therapeut prachtig mee kan werken. Helaas zijn er nog niet veel Chakra therapeuten die werken met de 13 Chakra’s. Dit is een kwestie van tijd. Ik ken al enkele Reiki therapeuten die de 13 Chakra’s al gebruiken.

Wat betekent dit nu voor jou als lezer?

Een verhoogt bewustzijn op 13 niveaus zorgt voor beweging in ons energetisch lichaam, en misschien voel jij dat al. Dat kan gepaard gaan met groeipijnen of dat ineens veel kwartjes voor jou aan het vallen zijn.

Door de verfijning van de energie ben jij beter in staat om op een dieper niveau naar jezelf te kijken. Wat eerst onzichtbaar was wordt nu ineens zichtbaar. Het is niet zo vreemd dat veel mensen op dit moment de confrontatie met zichzelf durven aan te gaan om zichzelf te leren kennen. Er zijn nog nooit zoveel coaches geweest, allemaal mensen die andere willen helpen om inzicht te krijgen in hun eigen bestaan.

Ben jij al toe aan een verandering? Of ben jij al bezig met een verhoogt bewustzijn op 13 niveaus? Eigenlijk is er geen weg terug en je voelt waarschijnlijk al dat jij een bepaalde weg wordt opgestuurd (door jezelf).

Ik wens jou een mooie en liefdevolle ontdekkingstocht en kijk uit naar mijn volgende blog. Ik zal dan meer de Chakra’s gaan uitlichten.

Rudy Nobel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *